Akciós fonalak 2021-ben

Az amigurumi műfajt képviselők táborának egyik meghatározó részét képezik az akciós fonalak! De mit is jelent az amigurumi?

Az amigurumi a Japán kultúrából eredeztethető technika. A szó horgolt, illetve kötött játékfigurát jelent. 2003-ban indult és azóta sikere töretlen. A technikát alkalmazók nem szerinti eloszlását tekintve leginkább a nők kedvelt elfoglaltságaként ivódott be a kreatív alkotók körébe.

Az interneten rengeteg minta alapján horgolhatnak az arra vágyók állat figurákat, így a technika elsajátítása után szint kimeríthetetlen repertoárból válogathatnak a horgolók.

akcios fonalak

A fonal gyártók ebből kifolyólag igyekeztek mihamarabb kielégíteni a különféle igényeket, ezért számos ár/érték arányú termékkel árasztották el a piacot. A vásárlók igyekeznek a legjobb minőségű fonalból a legolcsóbb helyről vásárolni. Ha 100% pamutot keresnek, akkor az internetes keresések alapján a Schachenmayr gyártó Catania fonalait részesítik előnyben.

Akciós fonalak széles választékban

A kezdő és haladó horgolók számára széles szín spektrumban állnak rendelkezésre akciós Catania fonalak, így a különéle figurák teljes szín skáláját képesek lefedni. Az árak tekintetében kisebb – nagyobb eltérések lelhetők fel a fonal webáruházakban, ezért célszerű néhányat összehasonlítani és a legolcsóbb árat kínáló áruházból megrendelni a fonalakat. Akciós fonalakra a Fonalozáis oldal kitűnő választás lehet, ha a fogyasztó a fonalak mellett különféle kreatív eszközöket és horgolótűket is szeretne beszerezni kedvező áron raktárról.

Hasonló tartalmakért a jövőben is látogasd meg kreatív kategóriánkat.