3 pénisszel született egy kurd kisfiú Irakban

Az International Journal of Surgery Case Reports című szaklapban publikálták a világon együlálló orvosi esetet a 3 pénisszel rendelkező kisfiúról.

Az Irakban élő kisfiút szülei három hónapos korában vitték kórházba, mert kifogásolták a gyerek heréin lévő kettő bőr kinövést. A vizsgálatok kiderítették, hogy azok valójában extra péniszek, melyek hossza 2 és 1 cm voltak.

Az orvosok végül eltávolították az extra nemi szerveket, miután alapos vizsgálat után bebizonyosodott, hogy nincs bennük húgycső. Az 1 évvel később elvégzett kontroll vizsgálat során kiderült, hogy nem okozott az eltávolítás semmilyen maradandó károsodást vagy egyéb szervi problémát.

Az orvosi szakvélemény nem tudta egyértelműen meghatározni, hogy mi okozta a rendellenességet, mivel eddig ez a világon egyedülálló mutációként könyvelhető el. Még a dupla pénisz is olyannyira ritka, hogy az 1600-as évektől dokumentálható az első ilyen eset, azóta pedig összesen 100 ilyen rendellenességről számoltak be.

3 pénisszel

Az egyik ilyen híres eset a DoubleDickDude néven 2014-ben ismertté vált férfiről van, akiben kamaszkorában felötlött a gondolat, hogy az egyiket eltávolíttatja, de később letett az ötletről és most már semmi pénzért nem válna meg pozitív fogyatékosságától.

További meghökkentő cikkekért látogasd meg Érdekes kategóriánkat!